For at vælge dine betalingsmetoder, gå velingst til Personlige oplysninger under min konto og vælg rediger dine betalingsoplysninger under betalingssektionen. Vælg din foretrukne betalingsmetode og tryk opdater.

Du kan også vælge din betalingsmetode under checkout før du gennemfører din bestilling.

Vær venligst opmærksom på:

At opdatere din betalingsmetode i din kundekonto ikke vil ændre betalingsmetoden i den bestilling du lige har lavet. Hvis du har brug for at ændre din betalingsmetode, når du har afsluttet din bestilling, så kontakt venligst vores Kundeservice for hjælp.