Vi bestræber os på at behandle og sende alle bestillinger så hurtigt som muligt.

Bestillinger, der er foretaget med andre betalingsmetoder end bankoverførsel, sendes til vores lager til behandling næsten øjeblikkeligt, når betalingen er blevet bekræftet. Selv i løbet af weekenden!

Men hvis du af en eller anden grund har brug for at annullere din bestilling, kan du selv gøre det på din kundekonto, afhængigt af statussen på din bestilling.

For at annullere din bestilling skal du gå til afsnittet Bestillinger i din kundekonto.

Find den bestilling, du ønsker at annullere, og klik på Bestillingsdetaljer. Hvis det er muligt at annullere bestillingen, vil du se en "Annuller bestilling"-knap under knappen "Genbestil".  Klik på "Annuller bestilling". Der vises en pop-up-meddelelse. Vælg årsagen til din annullering, og klik på "Annuller bestilling". Bestillingsoplysningerne vil nu vise, at bestillingen er annulleret.

Du vil også modtage en pop-up-meddelelse, der bekræfter annulleringen af din bestilling, og vi sender dig også en e-mail med en meddelelse om annullering af bestillingen.

Din tilbagebetaling vil blive iværksat med det samme. Vi vil naturligvis gerne oplyse dig om, at afhængigt af din valgte betalingsform, kan det tage op til 14 arbejdsdage at behandle tilbagebetalingen. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Bemærk venligst:

Muligheden for at annullere din bestilling på din konto afhænger af, hvilket stadie i processen din bestilling har nået, og hvilken betalingsmetode du har valgt.

Hvis muligheden for at annullere bestillingen ikke er tilgængelig, skal du kontakte vores kundeservice for at anmode om en annullering af en bestilling. Vi kan desværre ikke garantere, at det vil være muligt at annullere din bestilling.

Hvis vi ikke kan annullere bestillingen, og den er afsendt til dig, har du mulighed for at afvise at modtage pakken/pakkerne. Leveringsfirmaet vil derefter returnere pakken/pakkerne til os.

Hvis din bestilling allerede er blevet leveret, kan du returnere den uønskede vare inden for 14 dage efter modtagelsen. Se venligst vores returpolitik for yderligere oplysninger.