Vi sigter efter at behandle og sende alle bestillinger så hurtigt som muligt. Alle bestillinger, hvor der ikke er brugt betalingsmetoden bankoverførsel, sendes næsten med det samme til vores varehus, når betalingen er bekræftet. Selv I weekenden! 

Du kan forespørge en bestillingsannullering, en annullering er dog ikke garanteret. Det afhænger af, hvilket stadie behandlingen af din bestilling er på. Kontakt venligst vore Kundeservice for at forespørge en annullering af din bestilling.

 

Annullering er muligt, hvis du har brugt en forudbetalingsmetode og har endnu ikke autoriseret betalingen. Kontakt venligst vores Kundeservice for at forespørge en annullering.


Hvis det ikke længere er muligt at annullere din bestilling, har du også muligheden for at afvise leveringer af din(e) pakke(r). Leveringstjenesten vil derefter returnere pakken eller pakkerne til os. 

 

Hvis din bestilling er blevet leveret til dig, kan du returnere uønskede produkter indenfor 14 dage efter du har modtaget produktet. Se venligst vores fortrydelsesret for flere detaljer.