Når din pakke har forladt vores lager, sender vi dig en notifikation om, at din pakker er afsendt. Det vil også inkludere et direkte trackinglink.

Du kan tjekke leveringsstatussen på din bestilling ved enten at klikke på linket i pakkeafsendelsesmailen eller ved at gå ind på leveringspartnerens hjemmeside og indtaste tracking ID’et. Du kan finde tracking ID’et I pakkeafsendelsemailen.

Alternativt kan du altid se statussen på din bestilling ved at logge ind på mine bestillinger på “min konto”.

Vær venligst opmærksom på:

Det kan tage et stykke et tid før leveringstracking informationen er opdateret. Vores leveringspartner giver pakketracking, som normalt er aktiv efter 1-2 dage efter afsendelse.