Hos bitiba ønsker vi, at du kan spare på hvert eneste af dine køb. Derfor får du rabat på alle ordrer over et bestemt beløb, og denne rabat gælder for hele din indkøbskurv.

For detaljer om kriterierne for rabatten, kan du klikke her.

Bemærk venligst:

• For at aktivere rabatten i indkøbskurven skal du huske at klikke på knappen Indløs
  • Rabatten kan ikke bruges i kombination med andre kuponer, du kan kun indløse én kupon, voucher eller rabat pr. ordre
  • Rabatten er gyldig på alle ordrer over den mindste bestillingsværdi som beskrevet på vores hjemmeside