For at ændre din adgangskode, log venligst ind på din “Bitiba” kundekontoen og gå til Min konto – personlige oplysninger, hvor du kan ændre din adgangskode.

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du klikke på "Glemt adgangskode?" på login-siden og indtast derefter din registrerede e-mail, og sørg for, at der ikke er ekstra mellemrum før eller efter e-mailadressen. Klik derefter på knappen "Nulstille kodeord". Vi sender dig en e-mail, hvor du kan nulstille din adgangskode. Hvis du ikke modtager e-mailen inden for 15 minutter, så tjek venligst din spam eller reklame-mappe.