Hvorfor downloade bitiba appen?

Du kan nemt og hurtigt bestille alt, hvad du har brug for til dit kæledyr.

Fremhævede punkter fra bitiba appen:

• Få adgang til vores omfattende produktsortiment på din mobiltelefon
  • Nem søgefunktion
  • Tilføj produkter til din ønskeliste
  • Nemt at genbestille
  • Benyt “min konto” til at administrere dine ordrer og personlige data
  • Holde styr på dine bitiba stempler
  • Udnyt app-specifikke tilbud

Download bitiba appen til android her.

Du skal være velkommen til at kontakte os på android-feedback@bitiba.com med generelle forslag eller forslag til forbedringer, eller hvis du vil indberette fejl eller mangler I appen. Vær opmærksom på at mailen er fælles for bitiba, og eventuelle forslag skal dermed skrives på engelsk.